donderdag 10 april 2008

ted & phil

Nu dat er nog een derde sprot op komst is hebben we dringend een tweelingbuggy nodig. Met maar 15 maand ertussen zal dat zeker geen overbodige luxe zijn. Kheb mijn oog laten vallen op een flashy ted & phil. Nu heb ik voor de twee ander altijd een buggy gebruikt van iemand die ik kende, maar kzou eigenlijk graag wel eens een nieuwe hebben. Klein minpuntje: hij kost 650 euro. Maar onder het mom van, dit hebben we echt nodig, vond ik dat geen onoverkomelijk obstakel. Dus ik al kleurtje gaan kiezen, leuke accesoires (daar hoort toch echt een hippe luiertas bij), enz... Maar tzal weer nie mogen zij he, want waar komt de oma gisteren mee opdraven. dat haar overbuurvrouws kleindochter een ted & phil verkoopt voor maar 80 euro. Natuurlijk totaal de verkeerde kleur (saai grijs) en tnieuw is er ook al goe af. Roloog, tis natuurlijk een grote besparing en mijn excuus om een nieuwe te kopen is nu ook goed weg. Als er iemand een goede reden vindt om toch een nieuwe te kopen en mijn geweten dan te sussen. Laat maar komen!!!

Khad al klein ideetje: als ik nu wat zuiniger ga leven, kan ik alles wat ik daarmee bespaar opzij zetten voor die buggy.
Stand tot nu toe: gisteren in binnenspeeltuin geen frietjes en geen pannekoek gegeten, in plaats daarvan heb ik ze zelf gemaakt. Ze waren veel lekkerder en de frietjes zijn vervangen door een veel gezondere puree!
dus 650 - 20= 630
dan ook nog eens 80 euro die ik toch zou moeten spenderen aan de tweedehands buggy
630- 80=550

Moet lukken, ik kom er wel!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Euhm, ge kunt misschien zeggen dat zo'n buggy's zoals autostoelen maar 5 jaar gebruikt mogen worden uit veiligheidsoverweging? In de hoop dat die tweedehandsbuggy dan ouder dan 5 jaar is natuurlijk?
't Schijnt dat ze in Australiƫ veel goedkoper zijn die Phil & Teds. Mocht ge vandaar ene kunnen laten overkomen, ge waart gesteld. :-)

biomama zei

goed idee, misschien moet ek da dan maar meteen koppelen aan een reis naar Australie, kwestie van geen verzendingskosten te moeten betalen!